Šehovac nezadovoljan: Pripremali smo se, ali to nismo pokazali

Sparsi ponovo poraženi

Šehovac nezadovoljan: Pripremali smo se, ali to nismo pokazali

Košarkaši Sparsa u trećoj ovosezonskoj utakmici u ABA 2 ligi doživjeli su poraz.

Nakon što u prethodne dvije utakmice na domaćem parketu nisu uspjeli da slave, ništa se nije promijenilo ni sinoć kada su gostovali u Čačku kod Borca.

U samo prvoj dionici Sparsu su se dobro držali, a na koncu to je dovelo do ubjedljivog poraza od 96:62.

"Ne mogu biti zadovoljan nakon ovako ubjedljivog poraza. Dobro smo se pripremali za ovaj susret, ali to nismo pokazali na terenu. Smatram da je meč riješen u prvom poluvremenu, u nastavku je Borac samo dokazao da nemamo nikakve šanse. Poslije dužeg perioda bili smo kompletni, ali to očigledno nije bilo dovoljno", kazao je Šehovac.

Trener domaćih Marko Marinović, s druge strane, imao je razloga za zadovoljstvo.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Želio bih da se zahvalim Sparsima na fer i korektnoj igri. Što se nas tiče, u početku se vidio umor prouzrokovan prethodnim teškim mečevima, te smo prvu dionicu slabije odigrali. U drugoj četvrtini smo zaigrali mnogo bolje, a taj nivo smo zadržali do kraja meča. Nema puno vremena za slavlje, okrećemo se narednom meču. Još jednom bih se zahvalio najvernijim navijačima. Smatram da Čačak treba da bude ponosan na nas."

Naredni meč Sparsi igraju protiv Sutjeske. 

Promo

Top Komentari

Kiss
-34 pa kakve su to pripreme???
0 0
user85
Rezultat pokazuje koliko ste se dobro pripremali.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi