Krka slavila u Zadru
Foto: KK Zadar

Zadrani još bez pobjede u ABA ligi

Krka slavila u Zadru

Košarkaši slovenske Krke slavili su večeras u Zadru u okviru 3. kola ABA lige rezultatom 73:70.

Ekipa iz Novog Mesta, skoro već po tradiciji nosi bodove iz Zadra.

Uvodni dio utakmice kada su Slovenci napravili uvodnih 7 poena razlike nakon prve četvrtine dao je naslutiti da bi se scenarij iz nekoliko prethodnih sezona mogao ponoviti. Zadar se u ovom susretu mučio kako napadački, tako i u nekim segmentima obrane što je na kraju rezultiralo trećim vezanim porazom i najavom borbe za ostanak u društvu najboljih. Nije ni sastav iz Novog Mesta briljirao, dapače, pred kraj je skoro dobijene utakmicu ponudio Zadranima mogućnost da poslije -11 napravi preokret, no ruke domaćih su se u tim trenutcima 'skratile' i vrijedni bodovi otišli su u Sloveniju.

Upravo je svojoj matičnoj momčadi presudio Zadranin u dresu Krke, Rok Stipčević koji je računajući i odlučujući šut, ubacio 20 poena. Rebec je dodao 15 i njih dovjica najzaslužniji su za pobjedu Krke. S druge strane i Vuković je zabio 20 poena, a Gilbert je postigao 12 uz 11 skokova. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi