Krunoslav Simon: Ne sumnjam da će se Džanan Musa izboriti za svoje mjesto u Efesu
Foto: EPA

Sjajni hrvatski košarkaš za SportSport.ba

Krunoslav Simon: Ne sumnjam da će se Džanan Musa izboriti za svoje mjesto u Efesu

Krunoslav Simon, hrvatski košarkaški reprezentativac, jedna je od udarnih igala jedne od najboljih europskih košarkaških momčadi, Anadolu Efesa.

Simon, već 36-godišnjak je zaista poput vina jer ovaj košarkaš što je stariji, to pruža bolje partije i uz Micića i Larkina sigurno je udarna igla fantastičnog sastava Ergina Atamana koji je prije dva dana pokazao svoju snagu savladavši u Blaugrani na papiru najjaču momčad Eurolige, Barcelonu. Simon je već četvrtu godinu član ovog turskog velikana a za SportSport.ba govorio je o aktualnoj sezoni svog kluba te o njegovom novom suigraču Džananu Musi. 

Krunoslave, starosjedioc si u Turskoj,  Anadolu Efes opet liči na onaj strašni tim koji je u prošloj sezoni do pauze izazvane koronom žario i palio europskim parketima?

"Da, tako je, ja sam već evo četvrtu sezonu tu pa se osjećam praktički kao kod kuće" - kazao je Simon i nastavio:

"Anadolu Efes je stvarno jedan fantastičan klub u kojem sam okružen fantastičnim ljudima i suigračima te s te strane mogu pričati samo u superlativima. Što se tiče naše igre, to polako dolazi na svoje. Mislim da smo u zadnja dva susreta, protiv Crvene zvezde, te prije dva dana u Barceloni pokazali onu košarku koju igramo posljednje dvije godine. Imali smo težak ulaz u sezonu, bili smo nekompletni, s puno ozlijeđenih igrača te s mnogo slučajeva koronavirusa. Sve je to utjecalo na naše izvedbe, no sada kad smo kompletni sve dolazi na svoje mjesto i nadam se da ćemo nastaviti u smjeru u kojem smo krenuli."

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Nedavno vam se u timu pridružio i bh. reprezentativac Džanan Musa?

"Što se tiče Džanana, prvi put sam ga upoznao kada je došao tu prije par tjedana i mogu samo reći da se radi o fantastičnom dečku i fenomenalnom košarkašu. Džanan nažalost ima taj peh jer je došao u odavno posloženu momčad, momčad u kojoj su uloge raspodijeljene na način na koji naš trener misli da je to ispravno i sigurno je da će mu biti potrebno neko vrijeme da se nametne. Pošto Džanan ima sjajne radne navike i pošto se radi o sjajnom košarkašu ne sumnjam u njega. Siguran sam da će se on u dogledno vrijeme izboriti za svoje mjesto pod suncem. Ponavljam, bit će mu potrebno malo strpljenja no ukoliko se bude ponašao ovako kako se ponaša otkako je stigao i ako bude ovako trenirao, njegovih pet minuta će sigurno doći:" - kazao je sjajni hrvatski košarkaš Krunoslav Simon za SportSport.ba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi