Sportski direktor KK Bosna

Krupalija: Do utorka ćemo imati pozitivne vijesti

Samir Mlaćo

Direktor KK Bosna Damir Krupalija sa tribina Skenderije večeras je gledao susret između Bosne Royal Jelly i Mladost iz Mrkonjić Grad u kojem su Sarajlije slavile sa 98:71.

Krupalija je mogao biti zadovoljan viđenim, a nakon u izjavi za naš portal saopštio je jako lijepu vijest za sve navijače Bosne.

"Rezultatom jesam zadovoljan, a ima par segmenata na kojima treba poradii. Generalno energetskim izdatkom i željom na erenu jesam zadovoljan. Mislim da je ovo jedan dobar početak nakon Zrinjskog iloše partije dole", kazao je Krupalija za SportSport.ba.

Ovom utakmicom okončan je prvi dio Lige 10 za popularne Studente.

"Na diobi smo prvog mjesta sa Zrinjskim i ja sam zadovoljan rezultatom i stanjem na tabeli", jasan je naš sagovornik.

KK Bosna je u velikim problemima, to je  svima manje više poznato, ali direktor ovog kluba kaže da je riješenje na vidiku.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Ja se nadam da bi do utorka trebali imati pozitivne vijesti o pitanju rješavanja spora sa Nikolom Vučurevićem i nadam se da će to biti dodatni vjetar u leđa svima nama", dodao je direktor KK Bosna Damir Krupalija. 

Kako SportSport.ba saznaje,  KK Bosna i Nikola Vučurović postigli su dogovor o isplati dugovanja Studenata prema ovom Crnogorcu. Cifra od 180.000 KM koje Vučurović potražuje od 2009. godine uskoro će se naći na njegovom računu, a Bosna će riješiti jedan od svojih najvećih problema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi