Kyrie i James ponovo  u istom timu?
Sigurno je da će biti veoma zanimljiv prelazni rok u NBA ligi

Očekuje nas zanimljiv prelazni rok

Kyrie i James ponovo u istom timu?

Emir Dindić

Sigurno jedna od najvećih dilema ovog ljeta u NBA ligi je gdje će sjajni košarkaš Boston Celticsa Kyrie Irving nastaviti karijeru.

Košarkaš Boston Celticsa Kyrie Irving predstojećeg ljeta mogao bi da napusti ovu franšizu i karijeru nastavi na drugom mjestu.

Irving ima opciju u ugovoru da izađe iz Ugovora sa Celticsima i postane slobodan agent.

"Posljednje što sam čuo je da bira između Lakersa i Netsa. Sigurno je da će biti zanimljivo šta će odabrati", istakli su u tamošnjim medijima.

Osim Brooklyna i Lakersa, špekuliše se i o prelasku u New York Knickse koji navodno žele sa Irvingom i Durantom da oforme tim za velike ciljeve.

Sa druge strane u slučaju prelaska u Lakerse ponovo bi sarađivao sa LeBronom Jamesom, sa kojim je 2016. godine u dresu Clevelanda osvojio titulu.

Top Komentari

Edin Merlin
Da je htio igrati sa Lebronom nebi otisao iz Klivlenda !!!!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi