LeBron dozvolio sinu da 'otvori' Instagram, a zatim je nastala prava ludnica

LeBron James Jr dobio je dozvolu legedarnog oca da 'otvori' Instagram nalog.

LeBron dozvolio sinu da 'otvori' Instagram, a zatim je nastala prava ludnica
Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

LBJ je u ponedjeljak 14-godišnjem sinu poželio dobrodošlicu na Instagram, a zatim je uslijedila prava ludnica.

"Prije tri godine sam mu obećao da ću mu u ljeto 2019. godine dozvoliti da otvori nalog. Dovraga kako vrijeme leti", napisao je LeBron uz poruku 'hejterima' da Bronnyja ostave na miru.

Odmah po otvaranju naloga Bronny je dobio ogroman broj pratitelja. Već sada ih ima 1.4 miliona i iz sata u sat njihov broj raste.

To nije nikakvo čudo jer se radi o nasljedniku jednog od najvećih košarkaša koji su se ikad pojavili, a već sa 14 godina Junior privlači veliku pažnju.

Odavno već Bronny dominira košarkaškim parketima. Vjerovatno ćemo i njega za nekoliko godina gledati na NBA parketima, a vrlo lako bi se moglo desiti da otac i sin zaigraju u ligi zajedno.

Iako su mu 34 godine, LeBron i dalje izgleda kao zvijer. S obzirom na to da će za pet godina Bronny vjerovatno na draft, vrlo lako bi se moglo desiti da svjedočimo historiji u najjačoj ligi svijeta.

Za LeBrona mlađeg interes već sada pokazuju elitni koledži. Ne smeta im što je tek prva godina srednje škole, jer već su na stolu ponude Kentuckyja, Dukea, Kansasa, North Caroline i UCLA-ja.

Vidjet ćemo šta godine donose, ali se Bronnyju predviđa također velika karijera.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa