Navijač Celticsa napravio pravi skandal, uhapšen je istog momenta!

Završio s lisicama u rukama

Navijač Celticsa napravio pravi skandal, uhapšen je istog momenta!

A. Čaušević

Na utakmici NBA lige između Boston Celticsa i Brooklyn Netsa viđen ja pravi skandal. 

Jedan od navijača Celticsa je flašom gađao Kyriea Irvinga dok napuštao parket zajedno sa saigračima.

Irving koji je meč završio sa 39 poena i 11 skokova se od početka meča suočio sa žestokim uvredama i psovakama s tribina svaki put kad bi dodirnuo loptu.

Zvijezda Netsa je nakon incidenta policija pokazala o kojem navijaču se radi. Uhapšen je na licu mjesta te su mu odmah stavljene lisice na ruke.

Na tribinama se nalazilo oko 17.000 gledatelja, za mnoge je to bila prva play-off utakmica u posljednje dvije godine, međutim jedan od njih je sebi prema svemu sudeći zauvijek zatvorio vrata.

Naime, Celticsi su pokrenuli internu istragu i prema prvim informacijama navijaču koji je gađao Irvinga slijedi doživotna suspenzija.

Inače, Netsi su dobili utakmicu 126:141 i sada imaju prednost u seriji od 3:1. 

Top Komentari

MaDaj
“ Završio s lisicama u rukama” gdje je most da skačem,
3 0
Edin Merlin
Uredjena država,nije to posrana bivša Jugoslavija .... Ovom idiotu je doživotno zabranjeno prisustvo bilo kojem sportskom dogadjaju.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi