Sukob pred dvoranom u Brooklynu zbog Irvinga, Netsi već dogovorili trejd?

Suspendovan jer neće da se vakciniše

Sukob pred dvoranom u Brooklynu zbog Irvinga, Netsi već dogovorili trejd?

E. Škorić

Košarkaš Brooklyn Netsa Kyrie Irving odbio je da se vakciniše, zbog čega je suspendovan iz tima i ne može da igra u novoj sezoni NBA lige.

Ova odluka iznervirala je mnoge navijače Netsa, koji misle isto što i Irving, pa su se neki od njih izašli da mu daju podršku.

Pokušali su da upadnu u dvoranu, zbog čega su se sukobili sa obezbijeđenjem isped Barclays centra u kojem nastupaju košarkaši Brooklyna.

"Pustite Kyrie da igra", skandirali su okupljeni fanovi.

Irving neće imati pravo da igra dok ne promijeni svoj stav o vakcinaciji. U međuvremenu, pojavila se glasina da bi mogao biti trejdovan u Philadelphiju, odakle bi u Netse kao zamjena stigao Ben Simmons.

Simmons je suspendovan od strane 76ersa jer je nezadovoljan i nije želio da trenira. Možda bi ova razmjena bila najidealnije rješenje za sve.

Top Komentari

King_Kenny
...za vakcinaciju sam,ali mislim da ne postoji taj zakon koji te moze natjerati silom da se vakcinises...to nije demokratija....imaju testovi i moze prije utakmice raditi testove na covid i igrati ako nije pozitivan,ne vidim u cemu je problem...ja da imam love kao on tuzio bi drzavu zbog krsenja osnovnih ljudskih prava.
5 1
rauber_bh
Novinaru najidealnije ne postoji ako je idealno to je naj, ko ti dade diolomu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije