Kyrie Irving zapalio kadulju u TD Gardenu kako bi očistio dvoranu od negativne energije

Samo su ga čudno posmatrali

Kyrie Irving zapalio kadulju u TD Gardenu kako bi očistio dvoranu od negativne energije

E. Čaušević

NBA ekipe se punom parom pripremaju za početak nove sezone koji je zakazan za svega tri dana.

U toku su posljednje pripremne utakmice pred početak nove sezone, a sinoć je odigran zanimljiv meč između Brooklyn Netsa i Boston Celticsa. Na kraju, Netsi su uspjeli da slave sa 113:89 na krilima Kevina Duranta koji je ubacio 25 poena.

No, u centru pažnje se našao Kyrie Irving koji je nekada nosio dres Celticsa. On se ponovo vratio u TD Garden i imao je poseban ritual pred meč. On je zapalio kadulju i s njom je prošetao po dvorani kako bi je pročistio od negativne energije.

Jasno je da je Irving itekako posebna priča, a sve je počelo njegovim tvrdnjama da je zemlja ravna ploča.

Ipak, nedavno je otkrio da on ima indijanske korijene i da je njegova majka rođena u plemenu Siouxa, a kasnije je usvojena. Ovo pleme ga je pozvalo i na druženje, te su mu dali ima Hela što u prevodu znači Mala Planina.

Ostali košarkaši su zbunjeno posmatrali Irvinga dok je sa zapaljenom kaduljom hodao po dvorani, a neki nisu mogli da se suzdrže od smijeha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti