Lakersi se ponovo okreću Carmelu Anthonyju

Nakon što nisu uspjeli dovesti Davisa

Lakersi se ponovo okreću Carmelu Anthonyju

Los Angeles Lakersi ponovo razmišljaju o dovođenju Carmela Anthonyja, prenosi ESPN.

Tim iz 'Grada anđela' je tokom trejd perioda učinio sve kako bi doveo centra New Orleans Pelicansa Anthonyja Davisa, ali nije uspio.

ESPN prenosi kako će se Lakersi sada ponovo posvetiti dovođenju 34-Mela kojeg LeBron želi vidjeti u svom timu. Podsjetimo, Melo je slobodan igrač nakon što su ga se Chicago Bullsi odrekli poslije jednog trejda i nema prepreka da stigle u LA.

Dodajmo i to da su Lakersi oslobodili prostor za njegovo dovođenje tako što su trejdovali Ivicu Zubca i Michaela Beasleyja.

Inače, Melo je tokom karijere igrao za Denver Nuggetse, New York Knickse, Oklahoma City Thunder i Houston Rockets. Čak 10 puta je igrao na All-Star meču, dva puta je biran u drugi najbolji tim sezone i četiri puta u treći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi