LaVar Ball: LBJ bez Lonza neće osvojiti prsten u Los Angelesu
Lonzo Ball je imao veliku promociju od strane oca prije dolaska u NBA ligu. LaVar je doslovno natjerao Lakerse da ga izaberu na draftu 2017. godine drugim pikom (Foto: EPA)

Otac mlade zvijezde Lakersa tvrdi

LaVar Ball: LBJ bez Lonza neće osvojiti prsten u Los Angelesu

M. Šljivak

LaVar Ball se vratio.

Otac zvijezde Los Angeles Lakersa mjesecima je šutio, ali je ponovo počeo pričati nakon što se njegov sin počeo povezivati sa trejdom koji bi u Lakerse doveo Anthonyja Davisa iz New Orleans Pelicansa.

Međutim, LaVar tvrdi da će Lakersi napraviti veliku grešku ako trejduju njegovog sina i da bez njega nikad neće osvojiti prsten.

"Ako trejduju mog sina, napraviće najgoru moguću stvar. Ako to učine, nikada neće osvojiti naslov. Žele uspjeh preko noći. Žele dovesti sve te igrače, ali nije do igrača, već do trenera. Ako nemaš sistem i ako ne znaju šta trebaju raditi na parketu, uzalud svi igrači. Grantujem vam, LeBron James bez Lonza nikad neće osvojiti prsten u Los Angelesu", rekao je LaVar Ball.

Ipak, za sada je teško vjerovati da će Lonzo igrati za Pelicanse. Dva sata je ostalo ekipama da dogovore trejdove, a Pelicansi ne odgovaraju na pozive iz Los Angelesa.

Međutim, postoji mogućnost da bude trejdovan negdje drugo, ali sve će se znati u narednih nekoliko sati.

Ball ove sezone bilježi prosječno gotovo 10 poena po meču i ima preko pet skokova i asistencija.

Top Komentari

king11
čudi me da nije izjavio da je ball bolji igrač od jamesa
1 0
Kiss
smiješan igrač a pogotovo otac
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi