Larkin: Budu li me u NBA zvali da budem treći playmaker neću se ni javiti na telefon

Najbolji košarkaš Eurolige govorio o mogućem novom izazovu u NBA

Larkin: Budu li me u NBA zvali da budem treći playmaker neću se ni javiti na telefon

Shane Larkin košarkaš Anadolu Efesa obilježio je minulu sezonu u Euroligi.

Američki košarkaš igrao je fanstastično tijekom cijele sezone i bez premca bio najbolji košarkaš Eurolige i turskog prvenstva. 

U jednom od intervjua ovih dana Larkin se dotakao mogućeg povratka u NBA ligu gdje zasad nije uspio ostaviti veći trag. Kazao je kako bi se u najjaču ligu svijeta vratio samo ako bi mu neki tim ponudio mogućnost igranja barem 18-25 minuta po utakmici, te mu dao odgovornost. 

"Neću se vraćati u NBA kao treći playmaker u rotaciji. Ako me budu zvali zbog toga neću se čak ni javiti na telefon" - kazao je najbolji košarkaš Eurolige. 

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Larkin je u NBA karijeri igrao za Dallas Maverickse, New York Knickse, Brooklyn Netse i Boston Celticse. Izabran je od strane Atlanta Hawksa kao 18. pick drafta 2013. godine ali su ga "sokolovi" odmah tradeovali u Maverickse. 

Top Komentari

Penderinos
Kako možeš znati zbog čega te zovu ako se ne javis na telefon ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi