LaVar Ball bijesan na trenera Šeškusa: Neću više da pričam s njim, izdao me

Sve zbog svojih dječaka...

LaVar Ball bijesan na trenera Šeškusa: Neću više da pričam s njim, izdao me

LaVar Ball, otac famozne braće Ball koji odnedavno nastupaju u Litvaniji, ponovo je dospio u centar pažnje zbog izjave koju je dao nakon utakmice Vitautasa i Žalgirisa (96:118).

LaVar je bio bijesan što njegovi sinovi LiAngelo i LaMelo Ball nisu bili starteri na utakmici litvanske lige protiv Žalgirisa, iako mnogima nije jasno zbog čega je toliko ljut jer su upravo njih dvojica bili glavni igrači u ekipi poraženog Vitautasa.

LaMelo je na parketu proveo 27 minuta i postigao je 19 poena, dok je LiAngelo igrao čak 33 minute i zabio 25 poena, pa je reakcija njihovog oca zaista neprimjerna.

"Mogli smo lagano pobijediti tu utakmicu, ali trener Šeškus nema povjerenje u moje dječake i ne dozvoljava im da rade ono što najbolje znaju. Rekao sam mu recept kako se pobjeđuje, a on izgleda ne želi pobjeđivati jer me ne sluša", započeo je otac braće Ball, te nastavio:

"Kod mene je najvažnija lojalnost. Prijatelji smo, ali ovo što je uradio je nepoštovanje. Moji sinovi dolaze na treninge svakog dana, a on stavlja na teren momke koji nisu trenirali prije mojih momaka. Ne zanima me više utakmica, pričam o privrženosti i odanosti. Pokazao mi je koliko mu znači moje prijateljstvo".

"Ljut sam na njega i neću više da pričam s njim, niti da slušam objašnjenja", poručio je LaVar Ball, koji ne prestaje da se miješa Virginijusu Šeškusu u posao prvog trenera Vitautasa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije