Otac promijenio mišljenje: Sa Jordanom jedan na jedan samo za 200 miliona dolara
Foto - EPA

Nakon što mu je Michael draftovao sina

Otac promijenio mišljenje: Sa Jordanom jedan na jedan samo za 200 miliona dolara

M. Šljivak

Kontroverzni LaVar Ball priznao je ipak kako je Michael Jordan najveći košarkaš svih vremena.

Nekoliko dana nakon što je Jordan u Charlotte Hornetse birao njegovog sina LaMela, LaVar je promijenio priču u odnosu na ranije, kada je Jordana često vrijeđao i prozivao.

"Kako se proglašava najbolji svih vremena? To se mjeri pobjedama i šta si napravio u tim pobjedama. Nije to ako imaš 12 prstenova sa pet različitih ekipa, već govorim o čovjeku koji je šest puta igrao u finalu", rekao je LaVar i dodao je:

"Kada imaš poraze ne možeš se smatrati najvećim ikad. Taj čovjek nikad nije izgubio u finalu. Uvijek će najveći biti Jordan dok moji momci ne dođu na vrh, što će se dogoditi".

LaVar je u prošlosti prozivao Jordana na meč jedan na jedan i isticao je kako bi ga lagano dobio. Sada razmišlja drugačije.

"Samo ako bi bilo da se plati za gledanje i za nekih 200 miliona dolara", rekao je Ball.

Podsjetimo, LaVarov stariji sin Lonzo član je New Orleans Pelicansa, dok će LaMelo u NBA avanturu krenuti sa Hornetsima.

Top Komentari

user1602245913
Smarate sa ovim LaMelama i LaVarovima.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi