LaVar opet priča gluposti: Niko nikada nije čuo za Litvaniju, zbog nas je svi znaju
Foto: EPA

Najstariji Ball ne prestaje pričati

LaVar opet priča gluposti: Niko nikada nije čuo za Litvaniju, zbog nas je svi znaju

M. Šljivak

LaVar Ball, kontroverzni otac košarkaša LA Lakersa Lonza, te zvijezdi u nastajanju LaMela i LiAngela, ponovo se našao u centru pažnje.

On je praktički natjerao Lakerse da draftuju Lonza prošle godine. Sada želi i preostale sinove dovesti do tima iz Los Angelesa, a to pokušava učiniti tako što ih je ispisao iz škole, te ih je odveo u Litvaniju, gdje igraju u dresu Vytautasa.

Međutim, iako djeca igraju dosta dobro, LaVarov jezik ne miruje. Sada je prozvao Litvaniju i Litvance.

"Litvanija nije bila ništa. Za nju niko nikada nije čuo, a sada samo to možete čuti: Litvanija, Litvanija, Litvanija. Zašto? Zato što su se braća Ball pojavila na sceni. Da, mi smo stavili Litvaniju na mapu", istakao je LaVar Ball.

I ranije je najstariji Ball izrekao dosta gluposti. Ipak, još uvijek privlači veliku pažnju, pa dobija i veliku pažnju u medijima kojima je veoma interesantan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi