Šta će reći otac: LaMelo Ball igrao samo osam minuta

Konačno pobjeda u prvenstvu

Šta će reći otac: LaMelo Ball igrao samo osam minuta

M. Šljivak

Ekipa Vytautasa konačno je upisala pobjedu u prvenstvu Litvanije. Ovaj tim je danas kao gost pobijedilo ekipu Šialiai rezultatom 95:97.

Naravno, i u ovom duelu su u centru pažnje bila braća Ball. LiAngelo je pružio sasvim solidnu partiju i u 24 minute na parketu upisao je 13 poena.

Međutim, 16-godišnji LaMelo se nije naigrao. Trener Virginijus Seskus mu je pružio minutažu od svega osam minuta, što se ocu LaVaru vjerovatno neće previše dopasti.

On je i ranije tražio da njegovi sinovi budu konstantno na parketu. Miješao se u rad trenera Vytautasa, ali tome je očigledno došao kraj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi