8

Komentari (8)

zizu82
MJ je jedan i to se više ne ponavlja.Al ne može se reći i da LBJ nije zvjerka i jedan od najboljih i najdominantnijih igrača ikada u NBA-u.Covjek koji bez problema može igrati svaku poziciju i na svakoj da opet bude jedan od najboljih.
Zulfikar
Pa niko to ni ne osporava, covjek je rekao da nije medju prvi 5 kao sto i nije..
EdwinPol
Upravo tako. Nije medju 5, a dominantan jest, kao sto je i Kevim Durant.
BobPaisley
...pa to znaju i ptice na grani...dzaba ga na silu guraju i rukovodstvo lige i sudije,ali ne moze on u istu recenicu sa velikanima koje je nabrojao Pierce...a porediti ga sa Jordanom je bas pravi vic...
GigantMostarski
Koga bi to ti boga ti stavio u top 5 prije Lebrona? Aj mi reci bas me zanima po sto imas oko 20 godina i glumis da si gledo Jordana. A sto ne mogu ovu balavurdiju
BobPaisley
@GigantMostarski...kao prvo,imam 34 godine,a Jordana sam gledao samo posljednje 2 sezone u Wizardsima,sto mi je bilo dovoljno da shvatim o kakvom igracu se radi...gledao sam i dosta starih utakmica na YouTube-u,tako da ne moras imati 70 godina da bi ispalo da si gledao Jordana,sve te utakmice su i danas dostupne...gledao sam i utakmice Celticsa i Lakersa osamdesetih zbog Birda,posto inace navijam za Celticse u NBA...a sto se tice boljih igraca od Jamesa,eto ti gore ih nabrojala legenda Celticsa,Paul Pierce...procitaj tekst.
EdwinPol
BobPaisley, slazem se.
dinass
U pravu je covjek
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti