LBJ ubacio 51 poen bivšem klubu i obilježio proteklu noć
LeBron James nije imao milosti za klub s kojim je nekada bio prvak NBA lige

NBA liga

LBJ ubacio 51 poen bivšem klubu i obilježio proteklu noć

E. Škorić

LeBron James vratio se u Miami, no nije pretjerano respektovao svoj nekadašnji klub.

James je predvodio Lakerse do nove pobjede (113:97) sa 51 poenom i osam skokova. Za goste iz Las Angelesa je ovo bila deveta pobjeda i sada s u već u onoj zoni play-offa Zapadne konferencije i po svemu sudeći će se boriti do kraja za plasman među prvih osam.

Orlando je sa 131:117 pobijedio New York Knickse, kojima su Hardaay (32p) i Burke (31) bili nedovoljni. Gordon je ubacio 31 poen u pobjedi Magica, Vučević 28 poena uz devet asistencija i 10 skokova.

Golden State Warriorsi su poraženi treći put u nizu. Nakon Dončićevog Dallasa i prethodno Houstona, sada ih je savladao San Antonio sa 104:92. Fali Stephen Curry, očigledno.

LaMarcus Aldridge je ubacio 24 poena i dodao 18 skokova u pobjedi Spursa, a na drugoj strani Durant je imao učinak od 26 poena, šest asistencija i 10 skokova. Klay Thompson je ubacio 25 poena.

Top Komentari

Zoilomas
Wow , nevjerovatan je. Svaka cast!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi