LBJ pravi tim koji će se poigravati sa ostalima
Lakersi su dolaskom Jamesa počeli da liče na tim, a ukoliko se ostvare želje i stignu nova dva velika pojačanja, teško da će im iko moći parirati

Lakersima neće biti niko ni blizu

LBJ pravi tim koji će se poigravati sa ostalima

E. Škorić

Bude li sve po predviđenom planu, teško da će iko moći da parira Los Angeles Lakersima.

Trenutno teško da iko može parirati Golden State Warriorsima, no Lakersi spremaju tim koji će sigurno imati snagu da to napravi.

Ljetos je stigao LeBron James i rekli bismo da je on početak izgradnje moćnih Lakersa, koji odavno nisu bili u vrhu američke košarke.

Popularni Jezeraši planiraju da dovedu velika pojačanja narednog ljeta, a veliki broj zvijezda bit će slobodno na kraju sezone.

Jedan od onih koji bi mogli da postanu dio moćnih Lakersa je Anthony Davis, centar New Orleans Pelicansa i jedan od najboljih centara lige u ovom trenutku, a kojeg tek čekaju najbolje godine u NBA ligi.

Nije čak isključeno da Lakersi krenu po Kevina Duranta, koji je sada u Golden Stateu, a zamislite na šta bi onda Lakersi ličili ako bi glavni igrači bili James, Davis i Durant.

Ipak, sada je glupo razmišljati o tome, ali sigurno je da bi košarka postala dosadna ako se ovaj trojac nađe na istoj strani.

Top Komentari

Ingot
Kazes glupo razmisljati o tome ali si napisao chlanak upravo o tome
75 0
mosaljozemosaplavo
Durant i james igraju na istoj poziciji realnije je ocekivati westbrooka
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi