Suspendovan policajac koji je snimao iživljavanje nad nekadašnjom NBA zvijezdom

Tužne slike sa ulice

Suspendovan policajac koji je snimao iživljavanje nad nekadašnjom NBA zvijezdom

M. Šljivak

Bivši NBA košarkaš Delonte West našao se centru pažnje nakon što je pretučen na ulici u Washingtonu.

West je nakon okončanja igračke karijere 2015. godine upao u probleme. Ima dosta problema sa psihičkim zdravljem, postao je beskućnik i milostinju traži na ulicama Washingtona.

Međutim, ono što se dešavalo na ulici je sve šokiralo. West je pretučen nasred ulice i niko nije mogao vjerovati da se zapravo radi o nekadašnjoj NBA zvijezdi.

West je uhapšen i odveden je u policijsku stanicu, a video nesretnog košarkaša je snimio jedan od policajaca.

To je na kraju policajca i koštalo. Zbog kršenja pravila službe suspendovan je, a postoji mogućnost da ostane i bez posla.

Delonte West je NBA karijeru završio sa devet poena u prosjeku na 490 odigranih utakmica, a igrao je za Boston, Seattle, Cleveland i Dallas.

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Smece drotovsko,svezao ga pa ga udara ....
3 0
Sanska_Prangija
a kiki snima i ibreti se, umjesto da mu pomogne ili pravu muriju da dovede, jedan murijas je mozda pakśu, dvojica su moźda *****, i trojica, ali cim ih ima vise to se promjeni, jer su im bitni poslovi, a kako znamo, svugdje ima dobri i loši, i zbog tog jednog dobrog nece riskirati suspendovanja ili cak i vise
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti