Gdje je nestao LeBron James?

Ni trener Lakersa to ne zna

Gdje je nestao LeBron James?

E. Škorić

LeBron James vratio se na parket prošlog vikenda protiv Sacramento Kingsa nakon pauze od mjesec i pol dana zbog povrede zgloba.

Jamese vratio, zaigrao, a onda ponovo "nestao". Nije bio na popisu za utakmice protiv Denvera i LA Clippersa. Nema ga na popisu povrijeđenih igrača, niti onih koji zbog koronavirusa propuštaju mečeve.

Nakon sinoćnje utakmice s gradskim rivalom, trenera Franka Vogela novinari su pitali o Jamesovoj odsutnosti, a on je imao samo kratak i manje zbunjujući odgovor.

"LeBron jednostavno nije ovdje", kratko je odgovorio Vogel, koji očigledno nije želio da otkrije zbog čega nema njegove najveće zvijezde.

LeBron James neće biti u rasporedu ni za sljedeće gostovanje kod Portlanda. Lakersi su trenutno šesti na tabeli zapadne konferencije.

Top Komentari

Pornicar
Guzi čojk.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti