LeBron James ne želi odustati od sezone

Želi igrati košarku narednih mjeseci

LeBron James ne želi odustati od sezone

E. Škorić

NBA sezona je prekinuta 11. marta i još nije poznato hoće li se i kada nastaviti.

LeBron James, zvijezda NBA lige i predvodnik Los Angeles Lakersa, izrazio je veliku želju da se sezona nastavi iako je svjestan da košarka bez navijača nema smisla.

"Defintivno, nisam digao ruke od sezone. Moji saigrači i ja, svi iz Lakersa, želimo da igramo. Dosta je igrača koje znam da žele da igraju. Volio bih ponovo da igram, obožavam košarku. Znam kako inspirišemo cijeli sport. Što je prije moguće, želimo da vratimo košarku našim navijačima", rekao je James.

Spekuliše se da bi nastavak takmičenja mogao da bude u jednom ili nekoliko gradova u SAD.

"Naravno, ne želimo da ugrozimo zdravlje naših igrača ili njihovih porodica. To je pandemija o kojoj nemamo pojma, koju ne možemo kontrolisati. Slušaćemo ljude koji prate pandemiju, brojeve, podatke, ali želim da se što pre vratimo igranju", jasan je 'King'.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi