LeBron James neće igrati na Svjetskom prvenstvu jer će snimati film

Nastavlja se legendarni Space Jam

LeBron James neće igrati na Svjetskom prvenstvu jer će snimati film

E. Čaušević

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena LeBron James neće igrati na Svjetskom prvenstvu za Sjedinjene Američke Države.

Američki mediji objavili su danas da James definitivno neće igrati na Mundobasketu jer je već objasnio da tada ima obaveze koje je ranije isplanirao.

Naime, James će snimati nastavak legendarnog filma Space Jam, a poznato je da je u prvom dijelu glavnu ulogu imao Michael Jordan.

Košarkaš Lakersa je poručio da neće biti dio američke selekcije u Kini, te da će u to vrijeme snimati Space Jam 2. Ipak, dodao je da postoji mogućnost da zaigra na Olimpijadi u Tokiju 2020. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi