3

Komentari (3)

Woyzeck
Cisto rasisticki komentar. Zamislite da je neki bijelac izjavio: U NBA imate hrpu crnaca koji skacu po parketu... Ova Dzejmsova izjava je upravo takva. Cist primjer rasizma, koji sa strane crnaca dolazi sve cesce i otvorenije.
stakleni
Ne seri, Woyzeck. James govori istinu. Opšte je poznato kako NFL funkcioniše. A što se rasizma tiče, griješiš u potpunosti. James priča o vlasnicima NFL timova, ne spominje bijelce generalno. A osim toga, rasizam je alat jakih i većine da sputavaju manjine. "Keep darky down".
Woyzeck
"Osobe" koje u svojim komentarima imaju rijecnik koji ti koristis, "ne seri, jebem ti majku, jedi govna i slicno" vec na pocetku pokazuju svu raskos intelekta, stepen obrazovanja, kultivisanosti... Zbog cega neko ima potrebu da napise nesto slicno? Zasto nije mogao ici komentar bez toga, izneses jednostavno svoje misljenje, kao sto sam ja iznio svoje, mozemo da se slazemo, da imamo priblizna ili totalno razlicita misljenja, ali zar ne moze to da se kaze na neki drugi nacin, bez da se druga osoba uvrijedi? Stvarno ne vidim svrhu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.