LeBron James obnovio povredu prepone, možda propusti naredna dva meča

King se povrijedio

LeBron James obnovio povredu prepone, možda propusti naredna dva meča

Prva zvijezda Los Angeles Lakersa LeBron James obnovio je povredu prepone sinoć protiv Los Angeles Clippersa. 

Popularni King je sinoć ubacio 23 poena u porazu svog tima 106:111, ali je tokom prve četvrtine nakon jednog duela osjetio bol u preponi.

Nakon meča zabrinuo je navijače Lakersa.

"Osjećao sam se zdravo kada sam ušao u utakmicu. Dobio sam udarac koljenom u preponu od Beverlija i malo me je to vratilo u ono stanje u kom sam bio prije pet dana", rekao je James.

Američki mediji prenose kako postoji velika vjerovatnoća da Lakersi neće ništa rizikovati sa svojim najboljim košarkašem pa će ga poštedjeti napora u susretima protiv Portland Trail Blazersa i Dallas Mavericksa koji su na rasporedu 29. i 30. decembra.

King je ove sezone na prosjeku od 25,7 poena po meču, 7,6 skokova i 10,6 aistencija.

Top Komentari

makelele
Godine cine svoje. Sa 35 godina mozes igrat na vrhunskom nivou kao i sa 25 godina, jedino sa 35 godina dan poslije utakmice ne mozes ustat isto lako kao sa 25...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi