LeBron James pokazao mišiće: U 35. godini izgleda kao prava zvijer, gladan novih uspjeha

Spreman za novu titulu

LeBron James pokazao mišiće: U 35. godini izgleda kao prava zvijer, gladan novih uspjeha

E. Škorić

Jedan od najpoznatijih košarkaša svih vremena, LeBron James, predstavio se u najboljem svjetlu, pokazavši mišićavo tijelo.

James je poznat kao izuzetno disciplinovan sporista i čovjek koji ima ogromnu radnu etiku, a rezultati su vidljivi 'golim okom'. Okačio je fotografiju na Instagramu i pokazao da u 35. godini izgleda kao prava zvijer.

Ovo je LeBronova 17. sezona u NBA ligi, a čini se da je Kralj potpuno spreman da napadne još jedan naslov prvaka. Gladan je novih uspjeha, a njegovi LA Lakersi će krajem jula u Orlandu igrati završnicu najjače košarkaške lige na svijetu.

Top Komentari

Zulfikar
Isti Kimbo Slice..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi