LeBron James sa kubankom u ustima i u društvu drugih NBA zvijezda uživa na odmoru

Kralj itekako zna da uživa

LeBron James sa kubankom u ustima i u društvu drugih NBA zvijezda uživa na odmoru

S. Grebović

Nakon punih 16 godina LeBron James ove sezone nije zaigrao u playoffu NBA lige.

Jedan od najboljih košarkaša današnjice ljetos je odlučio napustiti Cleveland Cavalierse i potpisati četverogodišnji ugovor sa Los Angeles Lakersima.

Iako je pregovarao sa velikim brojem ekipa na kraju je popularni "Kralj" očekivano potpisao za tim iz Grada Anđela, a od ugovora će inkasirati 154 miliona dolara za četiri sezone.

James je u NBA ligu stigao 2003. godine. Igrao je sedam godina u Clevelandu, da bi 2010. godine otišao u Miami Heat kojeg je vodio do dvije titule prvaka.

Ipak, 2014. godine se vraća u Cavse kojima dvije godine kasnije donosi dugo očekivani naslov prvaka, ali je prošle godine odlučio na jednu sasvim novu avanturu u karijeri potpisavši za slavne Los Angeles Lakerse.

Međutim, sezona nije protekla prema očekivanjima, budući da Jezeraši nisu izborili playoff u kojem LeBron James neće igrati nakon punih 16 godina.

Lakersi su regularni dio sezone završili na 10. poziciji Zapadne konferencije sa omjerom 37 pobjeda i 45 poraza i tako ostali bez doigravanja.

Sudeći po slikama sa Instagram storyja, LeBron se previše ne brine oko toga, jer se na slikama vidi kako sa kubankom u ustima zajedno u društvu Russela Westbrooka i Chrisa Paula roštilja na svom imanju.

Westbrookova Oklahoma se oprostila u prvom krugu doigravanja nakon ispadanja od Portlanda rezultatom 4-1, dok su Paulovi Rocketsi ispali u polufinalu Zapada od aktuelnog prvaka, ekipe Golden State Warriorsa porazom u seriji 4-2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi