James se objavom na Twitteru naklonio poenima Leonarda
James je ostao oduševljen poenima Leonarda

Zanimljiva objava

James se objavom na Twitteru naklonio poenima Leonarda

E. Dindić

Kawhi Leonard košarkaš Toronto Raptorsa je glavna priča u NBA ligi nakon velike pobjede njegovih Toronto Raptorsa nad Philadelphiom.

Upravo je on nevjerovatnim šutem sa zvukom sirene, izbacio Embiida i društvo a Raptorse odveo u veliko finale Istočne konferencije. Mnogi košarkaši objavom na društvenim mrežama jednostavno su iskazali divljenje ovim potezom, pa tako i veliki LeBron James koji je zanimljivom objavom na Twitteru poslao interesantnu poruku.

Ovo je prvi put nakon 2005 godine da LeBron ne igra play-off, ali izgleda da baš uživa u slobodnom vremenu te prati sve utakmice.

Svaki neizvjestan susret ovih serija popratio je reakcijama na društvenim mrežama.

Leonard je susret završio sa 41 poenom te tome dodao osam skokova i tri asistencije.

Ovo je njegova prva sezona koju je odigrao do kraja nakon povrede koju je imao prve dvije godine. Još jednom je pokazao ostatku lige da je košarkaš koji donosio prevagu, te da ono najbolje od njega tek treba da očekujemo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi