LeBron James smogao snage da se oglasi na Instagramu: "Čuli smo se u nedjelju ujutro..."

Ne može da vjeruje da Bryanta više nema

LeBron James smogao snage da se oglasi na Instagramu: "Čuli smo se u nedjelju ujutro..."

Endin Čaušević

Najbolji košarkaš svijeta LeBron James oglasio se na Instagramu nakon tragične smrti njegovog prijatelja Kobeja Bryanta.

James i Bryant su bili veliki prijatelji, a upravo je Kobe svoj posljednji status na društvenim mrežama posvetio košarkašu LA Lakersa. Bryant je poginuo u nedjelju u helikopterskoj nesreći, a među ostalih osam žrtava bila je i njegova 13-godišnja kćerka Gianna.

Košarkaši Lakersa su se u tom trenutku vraćali iz Philadelphije i u avionu su saznali tragične vijesti. James je bio u centru pažnje jer je plakao dok je izlazio iz aviona i išao ka svojoj kući.

Mnogi su čekali kada će se James oglasiti, a on je smogao snage prije nekoliko sati da to uradi. Košarkaš Lakersa se oglasio na Instagramu i bilo je jasno da ga je iznenadna smrt Bryanta uzdrmala do temelja.

"Nisam spreman, ali evo. Čovječe sjedim ovdje pokušavajući napisati nešto, ali svaki put kada pokušam počnem ponovo plakati misleći na tebe, Gigi i prijateljstvo/bratstvo koje smo imali. Doslovno sam čuo tvoj glas u nedjelju ujutro prije nego što smo krenuli iz Phillyja nazad za LA. Nisam mogao ni zamisliti da će to biti naš posljednji razgovor. WTF!! Slomljen sam i uništen brate moj. Volim te veliki brate", poručio je James i dodao.

"Moje srce je s Vanessom i djecom. Obećavam ti da ću nastaviti tvoju ostavštinu brate. Toliko si značio svima u Lakersima i moja je odgovornost da obučem dres i nastavim. Molim te da mi daš snagu i da me gledan negdje s neba. Čuvam sve nas ovdje dolje. Još mnogo toga ti želim reći, ali ne mogu sada, jednostavno ne mogu. Do ponovnog susreta veliki brate...".

View this post on Instagram

I’m Not Ready but here I go. Man I sitting here trying to write something for this post but every time I try I begin crying again just thinking about you, niece Gigi and the friendship/bond/brotherhood we had! I literally just heard your voice Sunday morning before I left Philly to head back to LA. Didn’t think for one bit in a million years that would be the last conversation we’d have. WTF!! I’m heartbroken and devastated my brother!! 😢😢😢😢💔. Man I love you big bro. My heart goes to Vanessa and the kids. I promise you I’ll continue your legacy man! You mean so much to us all here especially #LakerNation💜💛 and it’s my responsibility to put this shit on my back and keep it going!! Please give me the strength from the heavens above and watch over me! I got US here! There’s so much more I want to say but just can’t right now because I can’t get through it! Until we meet again my brother!! #Mamba4Life❤️🙏🏾 #Gigi4Life❤️🙏🏾

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Top Komentari

eye of the tiger
Eto njemu je najteze nakon smrti kobija.Sere vala I privlaci paznju
2 10
kn0x
Ne zafrkavajte oduvijek su bili veliki prijatelji.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi