8

Komentari (8)

kiki
danasnji sportisti jesu brzi i snazniji od onih prije 30 godina ali tehnikom im nisu ni do koljena
LOLLOL
U doba MJa Bog zna koliko hall of famera ostalo bez slave jer ih je MJ ubijao. Kobe borbe vodio protiv onakvog zapada i uzeo 5 prstena na kraju dok se james setao istokom i sa onakvim heatom samo dva prstena. U njegovo vrijeme steph 3 prstena, kd 2, leonard 2, etc etc... Lebron je genije kosarke alinkosarka se igra na pobjedu i u tome su kobe i mj pogitovo ispred
dinass
Nemas ti pojma druze,MJ je bio slavniji od sporta kojim se bavio a LJ mozda nije ni najbolji u NBA danas pored Duranta,Hardena i ostalih.
realno_govoreci
Kakav crni Durant vise.Ne znam sta ste navalili ns tog lika. Haj MJ ili Kobr to je cinjenica ali kada neko kaze Durant. Pa sta je to osvojio?
kiki
2 prstena,MVP lige i finala,desetak puta ALL-star.....
realno_govoreci
Hajd malo ukucaj na google i pogledaj bolje pa se javi ponovo
realno_govoreci
Otici u Golden State koji je bio najjmocniji tim lige samo da bi osvojii prsten hahhahs cirkus. Njegovo ime uopste ne treba stavljsti u kontekst sa legendana.Uzeo je te godini MVP finala iako svi kazu da Curry je po svemu trebao dobiti ali eto da nebi plakao po internetu kao sto je znao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti