LeBron je čekao Dončića, a ono što mu je rekao je hit

Pokazao zašto je 'Kralj'

LeBron je čekao Dončića, a ono što mu je rekao je hit

Luka Dončić potrudio se da u noći između petka i subote ispiše historiju NBA lige.

Slovenac je meč protiv LA Lakersa završio s 31 poenom, 13 skokova i čak 15 asistencija, a upravo su te fantastične brojke pomogle mu da postane najmlađi košarkaš kome je to pošlo za rukom.

Onim što je pokazao oduševljen je bio i LeBron James, jedan od najboljih košarkaša današnjice, koji je Dončiću prišao odmah po završetku meča i pokazao svoju veličinu.

"Keep getting better, you're a f***** bad motherf*****", dobacio je LeBron mladom Dončiću, što je u prijevodu kompliment da je 'opak igrač', konotiravši najpozitivniji mogući smisao. Dobro, nije baš tak o rekao, ali psovati nećemo.

S druge strane, Dončić o Jamesu govori kao o svome idolu kojem je čast što na takvoj razini može igrati protiv njega.

Top Komentari

omer
Amerikanci tu psovku ne izgovaraju samo u ljutini, vec i u zanosu ako su odusevljeni necim ili nekim. Taj slucaj je bio i sinoc kad je James bio odusevljen Doncicevom igrom.
4 0
E.Car
Hahah prevedi brate kad si napisao na engleskom, ko da si napisao i na bosanskom.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi