Vlade Divac na udaru nakon očajnog starta sezone Kingsa: Ko je izabrao Bagleyja ispred Dončića?
(Foto: EPA)

Čelnik Kingsa napravio masu loših poteza

Vlade Divac na udaru nakon očajnog starta sezone Kingsa: Ko je izabrao Bagleyja ispred Dončića?

M. Šljivak

Sacramento Kingsi očajno su ušli u novu NBA sezonu.

ezonu.

Tim iz glavnog grada Kalifornije doživio je pet poraza u pet uakmica i ovo im je najgori start sezone od 1990. godine.

Dok navijači za loš start sezone krive trenera Lukea Waltona, novinar Kevin O'Connor jasno je prozvao Vladu Divca i smatra njega odgovornim za očajan start sezone ovog tima.

"Vidim da mnogi navijači Kingsa krive Lukea Waltona. Ko je sastavljao tim? Ko je izabrao Bagleyja ispred Dončića? Ko je draftovao Papagiannisa? Ko je trejdovao pik prve runde za Stauskasa? Ko je dao Barnesu 20 miliona dolara? Ko je dao Dedmonu, Arizi i Josephu ukupno 37 miliona? Vlade Divac je", napisao je O'Connor.

Divac je i u prošlosti imao veoma loših potez na poziciji predsjednika košarkaških operacija Kinga i sigurno da mu je nakon svega posao u opasnosti.

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Prevara kao igrac i kao covjek,i budali je jasno ko je isposlovao ugovor usranom Bogdanovicu !
2 0
Peđa
Mirza je najbolji igrač sa Balkana koji je igrao u NBA, a na drugom mestu je Juka. Ostali im nisu ni do kolena, kakav Divac, Stojaković, Kukoč, Dražen, Jokic.... Nije sto su nasi Ali oni su najbolji.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi