LeBron: Mislite da ću baciti saigrače pod autobus? Nisam je od tog posla

James nakon novog kiksa Cavaliersa

LeBron: Mislite da ću baciti saigrače pod autobus? Nisam je od tog posla

Cleveland Cavaliersi su sinoć na poluvremenu imali +17, ali su do kraja meča uspjeli prokockati prednost i izgubiti od Indiana Pacersa rezultatom 92:90.

Pacersi su tako poveli sa 2-1 u prvoj rundi play-off protiv Cavsa, a LeBron James je ponovo bio primoran igrati gotovo sam.

Izostao je doprinos saigrača, osim Kevina Lovea koji je imao koliko-toliko solidan učinak, a Cavsi su se mučili kada god LeBron ne bi imao loptu u rukama.

James je susret završio sa 28 poena, 12 skokova i osam asistencija, a iako su njegovi saigrači podbacili nije želio krivicu prebaciti na njih.

"Mislite da ću baciti svoje saigrače pod autobus? Nisam ja od tog posla... Jednostano moraju igrati bolje, uključujuči i mene. Imao sam šest izgubljenih lopti, bio sam očajan u trećoj četvrtini, ništa nisam mogao pogoditi. Da nisam imao toliko loših poteza ne bismo prokockali prednost. Svjesni smo da moramo igrati bolje kao tim", poručio je nakon novog razočarenja Cavsa LeBron James.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi