Magic stvara magiju u Los Angelesu

Žele Jamesa i Georgea

Magic stvara magiju u Los Angelesu

M. Šljivak

Los Angeles Lakersi bi u narednoj sezoni mogli biti jedan od najvećih kandidata za naslov NBA prvaka.

Poznati novinar ESPN-a Adrian Wojnarowski koji ima veliki broj ekskluzivnih informacija iz najjače lige svijeta, tvrdi kako Lakersi žele ovog ljeta dovesti dvije velike zvijezde.

Radi se o LeBronu Jamesu i Paulu Georgeu koji postaji slobodni agenti i planovi predsjednika Lakersa Magica Johnsona fokusirani su na njihovom angažovanju.

"Plan Lakersa se nije promijenio. Oni žele LeBrona Jamesa i Paula Georgea. Žele napraviti tim koji će biti kandidat za naslov, ali će im biti potrebno dosta sreće da ih obojicu angažuju. I da barem jedan dođe biće veliko pojačanje za tim", rekao je Wojnarowski.

George je nedavno izjavio kako bi rado ostao u ekipi Oklahome, dok je LBJ najavio da će odluku o budućnosti donijeti na kraju sezone.

Ipak, izvjesno je da će on napustiti Cleveland i da će izabrati neki drugi tim, a vrlo je moguće da će Magic stvoriti magiju u Los Angelesu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi