LeBron otvorio dušu: Kevinovo odsustvo je veliki izazov za sve nas

James nije navikao da igra bez još jednog igrača All-Star kalibra u ekipi

LeBron otvorio dušu: Kevinovo odsustvo je veliki izazov za sve nas

Cleveland Cavaliersi nikako da pronađu pravi recept i da se vrate na pobjedničke staze, uprkos sjajnim igrama LeBrona Jamesa. 

Sinoć su Cavsi poraženi u Portlandu (113:105), a nakon utakmice LeBron James je govorio o Kevinu Loveu, te o tome koliko je izazovno za Cleveland igrati bez sjajnog krilnog centra, koji je van stroja zbog povrede.

"Prošlo je jako dugo vremena od kada nisam igrao zajedno sa još jednim All-Star igračem u ekipi. Zbog toga je Kevinov nedostatak bio veliki izazov za sve nas. Kev je jako koristan za naš tim. On će uvijek doći do lopte kada stvari postanu haotične, uvijek mu možemo dodati loptu na niskom postu i on će uspjeti nešto uraditi", poručio je LeBron James.

Podsjetimo, Kevin Love se i dalje oporavlja od frakture lijeve ruke, a Cavsi su bez njega trenutno na omjeru od 10 pobjeda i isto toliko poraza.

Osim Lovea, zbog povreda su susret sa Portlandom propustili i Tristan Thompson, Larry Nance Jr. i Cedi Osman, dok je Rodney Hood imao limitiranu minutažu.

"Nije to samo Kev. Nedostaje nam i Tristan Thompson. Rodney Hood je ponovo morao napustiti igru. Ipak, želite pobijediti svaku utakmicu, moj pristup se nikada ne mijenja", poručio je LeBron James.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi