LeBron rasplakao dječaka: Nadam se da ću još biti u ligi kada dođeš tamo!

LBJ je uvijek podrška svom sinu

LeBron rasplakao dječaka: Nadam se da ću još biti u ligi kada dođeš tamo!

M. Šljivak

Zvijezda Los Angeles Lakersa LeBron James jako bi brzo mogao dobiti nasljednika u NBA ligi.

LeBron James Junior već je velika zvijezda, a LBJ se prije nekoliko dana pojavio kako bi podržao sina i usput je zabavljao publiku zakucavanjima pred utakmicu.

Čak je u pretjeranom slavlju nakon jednog kucanja tima za kojeg nastupa Junior ostao i bez tenisice, a naravno sve je zabilježila kamera.

Međutim, mnogi tvrde da je James pretjerao u podršci i slavlju. Došle su i kritike, a pojavili su se i zanimljive informacije sa utakmice od prije nekoliko mjeseci.

Navodno je LeBron prije jedne od utakmica njegovog sina tokom sezone prišao najboljem protivničkom igraču i rekao mu je:

"Nadam se da ću još uvijek biti u ligi kada ti dođeš".

Te riječi su rasplakale mladog košarkaša koji nije mogao da dođe sebi.

Top Komentari

Mepa
Djeca vec sad imaju bolju kretnju i dribling, nego nasi "profesionalni kosarkasi".
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi