LeBron smiruje euforiju: Polako, predsezona je...
James je protiv Warriorsa upisao 15 poena, 10 skokova i pet asistencija.

Lakersi savladali Warriorse

LeBron smiruje euforiju: Polako, predsezona je...

Los Angeles Lakersi su u utakmici NBA predsezone sinoć savladali Golden State Warriorse sa 123:113, čime su najavili dobru sezonu kakve su se zaželjeli svi fanovi ovog tima.

U trijumfu Lakersa blistao je LeBron James, koji je dvostrukim uzastopnim prvacima NBA lige ubacio 15 poena uz 10 skokova i pet asistencija.

Lakersovi fanovi brzo su pali u euforiju, koju je LeBron odmah odlučio smiriti.

"Odigrali smo dobru utakmicu, dosta smo poena dali iz kontri ali smo i izgubili 19 lopti. To je zadovoljavajuće, ali tek je predsezona. I mi i Warriorsi pokušavamo da se što bolje pripremimo za sezonu", rekao je James, te dodao:

"Trenirali smo dobro prethodnih dana i to se vidjelo na ovoj utakmici. Samo da nastavimo ovako, da sve ono što radimo na treninzima pokažemo i na terenu".

Lakersi i Warriorsi će se ponovo sastati u noći sa petka na subotu s početkom u 4:30 po našem vremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti