LeBron verbalno napao Nurkića zbog "glume"

Nije mu se dopala reakcija bh. košarkaša

LeBron verbalno napao Nurkića zbog "glume"

M. Šljivak

Portland Trail Blazersi poraženi su sinoć od Cleveland Cavaliersa 127:110, a u ovom susretu žestok okršaj imali su prva zvijezda lige LeBron James i bh. košarkaš Jusuf Nurkić.

Kralj je u jednoj akciji napravio faul nad centrom Portlanda. Činilo se kao da ga je malo zakačio glavom, a zatim je Nurkić naletio na Jaea Crowdera i zadobio je posjekotinu ispod oka.

Međutim, James je tvrdio da on ništa nije učinio. Verbalno je napao Nurkića zbog simuliranja, usprkos činjenici da se bh. košarkašu pružala pomoć od strane ljekarske službe.

Ovako je to izgledalo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi