LeBronu se u Lakersima pridružuje igrač "talentovan kao i on sam"

Micheal Beasley karijeru nastavlja u Los Angeles Lakersima

LeBronu se u Lakersima pridružuje igrač "talentovan kao i on sam"

LeBron James je ovog ljeta odlučio promijeniti sredinu i obući dres Los Angeles Lakersa, u kojima će imati zanimljivo društvo.

Osim mladih zvijezda Lakersa, LeBron će u Los Anglesu dijeliti svlačionicu i sa "dugogodišnjim neprijateljem" Lanceom Stephensonom, a sada navodno stiže i Michael Beasley.

Naime, ugledni novinar Adrian Wojnarowski je saopštio da je Michael Beasley dogovorio sve sa Lakersima, te da kao slobodan igrač stiže u Los Angeles.

Inače, riječ je o igraču koji je u nekoliko navrata isticao da posjeduje isti talenat i mogućnosti kao LeBron James, a prije 10-ak godina su ga mnogi i proglašavali novim LeBronom.

Sjajne fizičke predispozicije i talenat Beasley zaista posjeduje, ali nemirni duh ovog 29-godišnjaka nikada nije dozvolio da on dostigne puni potecnijal.

Michael Beasley je izabran drugim pickom na Draftu 2008. godine od strane Miamija, a u dosadašnjoj karijeri je nastupao još za Minnesotu, Phoenix, kineske Shanghai Sharkse i Shandong Golden Starse, Houston, Milwaukee i New York Kinckse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti