Legendarni Shaq o Nurkiću: Volim tog momka, plaćam njegovu kaznu!
(Foto: Screenshot) Shaquille O'Neal je već godinama sa svojim kolegama radi kao stručni komentator i analitičar na TNT-u

Nekadašnji NBA centar zadovoljan viđenim

Legendarni Shaq o Nurkiću: Volim tog momka, plaćam njegovu kaznu!

Preksinoć su Portland Trail Blazersi sa 127:118 savladali San Antonio Spurse, a odličnu partiju u pobjedničkoj ekipi je pružio i naš Jusuf Nurkić.

Bh. centar je za 33 minute na parketu ubacio 22 poena, te dodao šest asistencija, tri skoka i dvije blokade.

Nakon utakmice, Nurkića i njegovog razvoja u NBA ligi dotakao se u svojoj analizi tokom poznate TV emisije "Inside the NBA" i legendarni centar Shaquille O'Neal.

"Jusuf Nurkić, centar - volim kako igra. Chuck, zaista volim tog momka", poručio je Shaq obraćajući se svom kolegi analitičaru i još jednoj legendi Charlesu Barkleyju, pa istakao:

"Sada je strpljiv u bloku, znate. Prvih nekoliko godina u ligi je žurio sa šutom, ali sada je strpljiviji. Uvijek je bio odličan dodavač. Ukoliko uđete u reket on će vas pronaći. Zaista mi se sviđa ovaj momak, Nurk. Tako ga ja zovem - Nurk".

Dok je u pozadini išla snimka Nurkićevog zakucavanja i vješanja za obruč (što se u NBA kažnjava), Shaq je poručio:

"Godspodine Nurkiću imam saopštenje, plaćam vašu kaznu. Ne šaljite im novac, ja ću se za to pobrinuti. To je bilo zakucavanje po mom ukusu".

Top Komentari

king11
kakav šekil kakav nurkić obojica tarabe žive
0 8
ArminA
Bravo Juka treba da budes ponosan na sebe kad ti jedna velicina poput ONila kaze takve rijeci. Budi ponosan i mi smo ponosni ,po ko zna koji put ti hvala za sve sto radis !
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti