Lelić i Prskalo napuštaju Student, stižu i pojačanja.

Nastavlja se osipanje igrača mostarskog prvoligaša

Lelić i Prskalo napuštaju Student, stižu i pojačanja.

Nastavlja se egzodus košarkaša Studenta. 

Nakon Miloša Markovića i Ivice Širića, kako SportSport.ba saznaje, klub napušta još jedan od nositelja igre. Odlično krilo Studenta Đorđe Lelić pred potpisom je za češki Brno.

Lelić je u Student stigao iz Slovenije i bio jedan od oslonaca ekipe Đenana Rahimića u odličnoj polusezoni mostarskog kluba. Klub napušta i 19.godišnji snažni krilni igrač Marko Prskalo, koji će u nastavku sezone braniti boje bijeljinskog Radnika.

Kako neslužbeno doznaje SportSport.ba Student je zainteresiran za sada već bivšeg košarkaša Vogošće Muju Tuljkovića, te Slobodinog Nikolu Silađija.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi