5

Komentari (5)

DadiG
Jučer, sat vremena prije nego što su objavili da je utakmica odgodjena, najjeftinija karta je bila $8,500. Legalno na Ticketmasteru preko NBA oficijalne stranice.
DadiG
Pardon, $850. Pošto je današnja utakmica odgodjena sljedeca je protiv Portlanda u petak i trenutno najjeftinija karta je $955.
Ante G.
Ako su oni sa prodajom karata "lesinari" u vasem naslovu, kako bi ste nazvali neki portal, koji je u zadnjih par dana objavio 17.000 clanaka o Brajantu i svemu sto ima veze sa njim?
Ozil10
To se zove profesionalno novinarstvo
DylanDog
Iz Banja Luke? Što vole svoj Borac i plješću ruke. I pjevaju: Neka me gaze, neka me tuku ja volim Borac i Banjaluku! Ti Lešinari ili neki drugi?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.