Letjele šake uoči NFL meča: NBA igrač se fizički obračunao sa nekoliko navijača
Nekoliko navijača se sukobilo sa košarkašem Philadelphije

Nevjerovatna situacija uoči meča Eaglesa i Redskinsa

Letjele šake uoči NFL meča: NBA igrač se fizički obračunao sa nekoliko navijača

S. Pašalić

Igrač Philadelphije 76ersa Mike Scott fizički se sukobio sa nekolicinom navijača uoči NFL meča između Philadelphija Eaglesa I Washington Redskinsa.

Incident se dogodio jer je košarkaš Philadelphije došao navijati za Washington Redskinse, a to se nije svidjelo nekim navijačima Eaglesa te je došlo do fizičkog obračuna.

Scott podržava Redskinse s obzirom da je rodom iz Chesapekaea koji je blizu Washingtona, a na utakmicu je došao u dresu Seana Taylora, igrača Redskinsa koji je ubijen 2007. godine kada je imao samo 24 godine.

To se međutim nije svidjelo nekim navijačima Philadelphije pa je došlo prvo do verbalnog, a nešto kasnije i fizičkog obračuna gdje je nekoliko navijača nasrnulo na košarkaša 76ersa.

Scott je prošle sezone bilježio 7.8 poena po utakmici u dresu Philadelphije u NBA ligi, a prije toga je igrao za LA Clipperse, Washington Wizarde i Atlantu Hawkse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije