12

Komentari (12)

Zoilomas
Nurkic jedini se borio u prvom djelu uz pomoc Lillarda, nakon toga Nurkica izbace radi faula I ostalo na Lillardu da ubaci 55 dok u medzuvremenu Cj i Covington rade sve da uniste utakmicu za portland. Lillard Bagican, Nurkic jedini sa srcem uz Lillarda sto bas igraju ostali su bili smece veceras. Mozda je Covington bio nesto ok iz pocetka ali na kraju je imao kolaps.
dadopd
Kako sudije sviraju Nurkicu bezveze faule
celikze
ko je gledao vidio je dok ke Nurk igrao jokoc se nije vidio....jedan faul ok bez razloga odgurnu igraca onaj protiv jokica u napadu isfoliran...jos jedan faul pogresan blok nigdje veze a to je sve se desilo kada je jokic dobio tehnicku izvrsio pritisak i onda mu nisu vise nista sudili...a koliko jokic sutira i koliko se igra na njega nije ni cuditi sto daje 30+ koseva...nije sto je nas al Nurk je sila dobar...
vence
predobar obzirom na taktoku koju forsiraju.. igra preko Lillarda i CJ-a i sutevi sa vana.. on kupi otpatke i sto napravi sam ofanzivnim skokom.. i naravno, odbrana mu je mnogo jaca strana u odnosu na Jokica
Edin
Jokic ne igra odbranu, pusta koseve da ne naprvai faul. Malo me razocarala ova NBA liga. Faulovi katastrofa, nigdje veze. Faul nad Lillardom u zadnjim sekundama regularnog toka, pa ni baba od 80 godina ne bi osjetila.....GLUPOSTI!!!! Jokicevo bacanje unazad! Forsiranje suta iz vana, odbrana, nigdje veze!!! Ovo ne lici na kosarku iz vremena Jordana....ovo je vise proseravanje! Pa Jokic u toj generaciji ne bi stigo do 10 poena. Gledaj samo tehniku suta, tehniku vodjenja lotpe, tehniku trcanja. Pa momak ne zna da trci kako treba..... Otresli bi ga Olajuwon, Grant, Robinson, Melone i Shak ko suhu sljivu!!!
celikze
Edin slazem se NBA se svela samo na trku i sut....jos nabijanje statistike da Nurk nije u NBA vala nebi je ni gledao
celikze
vence bas to Nurk je bas podrecen ekipi mislim da mu je bio Popovic trener da bi Nurk bio kao Nowitcki
Keno
38 poena 11 skokova i 9 asistencija :O, u denveru bas svaki napad ide preko Jokica
_ZIJAGA_
Zasto ne napisete o PARTIJI JOKICA? Je li to neko ko NABIJA STATISTIKU u porazenoj ekipi BITNIJI od GLAVNOG IGRACA u POBJEDNICKOJ? Kad je NURKIC PODBACIO, makar o DRUGIMA pisite REALNO..
Edin
Zar Jokic ne nabija statistiku???Sutira 6 trojki zaredom, na prvi obruc! Da Nurkic nije napravio glupe licne, od kojih par diskutabilnih, ne bi Jokic doso ni do 20 poena. U prvom 1/4 kad Jokic nije dosao ni do 10 poena, Nuggetsi su vodili preko 20 poena. Tek kad je Jokic poceo forsirati Portland je spustio razliku na -3. Jokic za MVP, bilo bi smjesno!!!!
Hare
Lillard je nevjerovan, ali kad ima idiote u ekipi kao onaj CJ, ne mogu nista oni
Edin
Najveci idiot je nas Nurkic. Napravi dva glupa faula i izbaci sam sebe iz igre. Mislim da je to razlgog zasto su izgubili.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti