Ljubičić: Igokea ima veliku tradiciju

Novi organizator igre ekipe iz Aleksandrovca

Ljubičić: Igokea ima veliku tradiciju

D. Rakanović

Novi organizator Igokee Marko Ljubičić izrazio je veliko zadovoljstvo dolaskom u Aleksandrovac.

Trener Igosa Dragan Bajić danas je izvršio prozivku i počeo sa pripremama za predstojeću sezonu.

"Igokea ima veliku tradiciju i sam moj dolazak ovdje bio je  propraćen velikom željom da potpišem. Mogu da kažem da za sada kreće upoznavanje i sa trenerima i sa saigračima i moram reći da sam prezadovoljan načinom na koji sam primljen. Očekuje nas pripremni period u kojem svako mora dati svoj maksimum kako bi se što bolje spremili za ono što očekujemo. Ne mogu ništa više da kažem o ambcijama jer ćemo tek kad počne sezona vidjeti gdje se nalazimo. Najbitnije je da nas zdravlje posluži, a ako tako bude siguran sam da će i rezultati biti dobri", rekao je Ljubičić, prenosi zvanična stranica ABA lige. 

Kapiten Vuk Radivojević istakao je da je pripremni period veoma važan za svaki tim.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Počeli smo sa pripremama, ovo je sada najteži period ali svjesni smo da moramo da kvalitetno odradimo ovaj period, da stvorimo dobru bazu kako ne bismo imali problema u periodu koji dolazi. Zadovoljni smo sa timom koji je napravljen, trener je to na vrijeme, zajedno sa upravom uspio da napravi što je veoma bitno. Imamo dovoljno vremena da se upoznamo, a mi stariji ćemo pokušati da uvedemo te momke u sistem rada", rekao je Radivojević. 

Igokea je prošle sezone u regionalnoj ligi završila na petoj poziciji, a u Bosni i Hercegovini je osvojila duplu krunu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi