Trener ŽKK Željezničar

Ljubunčić: Pobijedila je bolja ekipa

S. Mlaćo

Iako su bile blage favoritkinje uoči samog meča, košarkašice Željezničara sinoć pred svojim navijačima to nisu uspjele i opravdati. 

Košarkašice Orlova slavile su sa 83:74, te uzdignute glave napustile naš glavni rad. U redovima Plavih dama sa razlogom nisu mogli biti zadovoljni.

"Naravno da nisam zadovoljna. Mislim da smo mi sami sebi dozvolili poraz, jer smo imali 15 izgubljenih u prvoj četvrtini. To se pokazalo nenadoknadivim i tu je bila prva greška, koja je dovela do krajnjeg rezultata. Želim da čestitam ekipi Orlova na odlično igri te borbenosti. Pobijedio je bolji", kazala je Edina Ljubunčić, glavni trener u ŽKK Željezničar. 

Plave dame u narednim kolima žele popraviti nešto slabiji dojam od sinoć, ali već u narednom kolu očekuje ih veoma težak zadatak.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Slijedeća utakmica nam je derbi sa Play off-om, te ćemo se truditi da budemo što bolji i bolji. Mi ćemo dati šansu i mladim našim igračicama, te da tako stvaramo kadar za budućnost", dodala je Ljubunčić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi