Veliko zadovoljstvo nakon pobjede nad Belgijom

"Ljudi, otvorite oči, ove djevojke su u samom vrhu Evrope!"

9

Komentari (9)

Hamic14
North Macedonia i Bosnia u kosarci moze se gledati I na youtoube uzivo
Alpasinacxx
Kakva je to priča, dobri smo jer igra Jones? Pa i Barda je bila na vrhu dok su imali Messija, Ronaldo je 50% svih ekipa za koje igra, pa i ova Belgija ima 2 vrhunske igračice ostalo prosjek ...
nekoneko
Vi ste prosjek kao i sve ostalo kod nas, mrka je 50% a ostale 50% tako da ne serite bezveze. Da nema Jones bile bi kanta. Realno govori volio bih da je drugacije. Zena ih i psihicki i fizički vuče jer je pobjednik.
alan_ford
Barem rezultat ispravite, bilo je 87:81 :D
Edin Bugojno
Uživajmo dok Jones igra za nas.Ostatak igračica su solidne,ali za ovakve rezultate ne.
konjnakvadrat
Sta ba solidne,Marica jeste ali ostale su bara od igraca
King_Kenny
...ako cemo biti iskreni i realno gledati,mi bi bez Jones gubili od Belgije 20+ razlike svaku utakmicu...tolika je razlika u kvalitetu...Jones je prevaga na nasu stranu,jer to je igracica kojoj nema ravne u Europi...zena dominira u WNBA,dovoljno je to reci...
emanuelmacron
Tako je Razo ,a sramota je za Sarajevo i sarajlije ,sto je dvorana ,tako rec pusta,vidilo se da su samo prijatelji i familijakosarkasica na utakmici,ako nevolite kosarku ima puno gradova koji vole vjerujem da bi i u Banja l.bilo puno.
Gvardijan
@emanuelmacron
Kada pises komentar poput ovoga prvi provjeri koliko je ulaznica bilo pusteno u prodaju / 2900/ a plus toga u dvoranu se nije moglo uci bez potvrde o vakcinaciji,prebolovanom covidu ili bez negativnog testa .Sve su to prepreke a opet je bilo oko 2000 gledalaca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.