Ljujić: Borac kući igra sjajno

HKK Zrinjski pred gostovanje u Čačak

Ljujić: Borac kući igra sjajno

Povodom gostovanja u Čačku, kod tamošnjeg Borca, u okviru 5. kola ABA 2. lige, u prostorijama HKK Zrinjski održana je redovita press konferencija na kojoj su na dispoziciji novinarima bili trener momčadi Hrvoje Vlašić, te crnogorski centar Marko Ljujić.

 Prvi se novinarima obratio Vlašić.

"Mogu reći pred ovu utakmicu da imamo iznimno teško gostovanje. Gostovanje kod ekipe koja igra rutiniranu i odličnu košarku, posebno na domaćem terenu. To je ekipa sastavljena od nekoliko iskusnih košarkaša koji su igrali na svim razinama, a prije svih tu mislim na Marka Marinovića, te kompletnu vanjsku liniju, te Todorovića na poziviji 4.koji je u jednoj od ovih utakmica bio i MVP kola. Igraju dosta brzo i primarno će biti zaustaviti njihovu tranziciju, te šuteve za 3 poena. Ako niste s njima na trkačkoj i energetskoj razini, uvest će vas u velike probleme. Morat ćemo i kontrolirati skok što je više moguće. Dosada smo skoro u svakoj utakmici na strani imali ove crne rupe, bilo na otvaranju utakmica, bilo u zadnjim četvrtinama. Ako želimo biti u egalu, moramo smanjiti te periode, periode kad nemamo ideju i kad ne branimo dobro. Ipak, Borac je kući favorit ali mi idemo tamo odigrati što bolje, odigrati dobru utakmicu pa što bude. Jako su nam bitne ove jake utakmice s jakim protivnicima, da vidimo gdjesmo u ovom trenutku".

Marko Ljujić dodao je.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Glede slijedećeg protivnika, rekao bih da se radi o maksimalno neugodnom protivniku koji kod kuće igra sjajno, tako da će biti teško, ali ipak, u Čačak ne idemo bez nade. Pokušat ćemo iskoristiti njihove slabosti i pokušati im nanijeti što više štete. Imamo malo problema s rasporedom, igramo danas Kup utakmicu sa Studentom, a već sutra putujemo u Čačak, ali spremali smo se za to, znamo što nas čeka i nadamo se najpovoljnijem ishodu za nas".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi