Lojeski: Gađajte me, ali ne dirajte moju porodicu

Amerikanac poslao poruku navijačima Olympiacosa

Lojeski: Gađajte me, ali ne dirajte moju porodicu

D. Rakanović

Novi košarkaš Panathinaikosa Matt Lojeski poručio je da očekuje mnogo negativnih stvari od navijača Olympiacosa.

Američki košarkaš sa belgijskim pasošem je prije nekoliko dana nakon četiri godine provedene u Olympiacosu prešao u redove njihovog najvećeg rivala.  

''Sretan sam što ću igrati za Panathinaikos. Želim biti zdrav i želim pomoći timu. Volim Grčku, Panathinaikos je bio više nego zainteresovan za mene i tokom cijelog ljeta su me pokušali uvjeriti da igram za njih. Znam kako stvari stoje u Grčkoj, a uprkos mom izboru, mislim da je sve i dalje fantastično'', rekao je Lojeski za grčki list Prasini, koji je u vlasništvu prvog čovjeka PAO-a Dimitrisa Giannakopoulosa. 

Amerikanac je poručio navijačima Olympiacosa da njegovu porodicu ostave na miru. 

Potražite više informacija na temu Basket League:

''Tim je želio nešto drugo. Ne znam zašto me nisu zadržali u Olympiacosu, ali prelazak u Panathinaikos biće moja najveća motivacija. Hvala Olympiacosu. Očekujem mnogo negativnih stvari, radite šta hoćete, bacajte predmete na mene, ali ostavite moju porodicu na miru. Imali smo nekoliko fantastičnih momenata u Olympiacosu, ali ovo je život. Sada sam igrač Panathinaikosa i daću sve od sebe da budem spreman za start sezone'', rekao je Lojeski.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti