Goran Lojo sa svojim košarkašicama prvak Njemačke

Uvjerljiva pobjeda u finalnoj seriji

Goran Lojo sa svojim košarkašicama prvak Njemačke

Esmer Oštraković

Bivši selektor ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, Goran Lojo, postao je prvak Njemačke sa svojim Kelternom.

Naime, Keltern koji sa klupe predvodi Lojo ostvario je u finalnoj seriji pobjedu od 3:0 protiv Hannovera i tako postao prvak ove zemlje.

U posljednjoj utakmici upisana je ubjedljiva pobjeda od 66:52, te su tako na sjajan način osvojile titulu košarkašice Kelterna.

Prva četvrtina pripala je Hannoveru koji je imao prednsot od 20:15, ali su košarkašice Kelterna mna poluvremenu imale zaostatak od samo pola koša. Rezultat je bio 29:28.

Drugo poluvrijeme apsolutno je pripalo košarkašicama Kelterna koje su bile jako dobre u odbrani i ubjedljive u napadu.

Treću četvrtinu dobile su sa 19:12, a četvrtu sa 19:11, što je na kraju značilo pobjedu od četrnaest razlike, a konačan rezultat bio je 66:52.

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
DVOZUBI se pravili pametni i PLJUVALI GA dok je bio SELEKTOR..bravo LOJO DOKTORE..
0 0
Mowzilla
Aferim, znaci da je do saveza sve, i zato NAPOLjE !!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi